Všetko čo potrebujete vedieť o našich orechoch. - INFINUTY
Blog

Všetko čo potrebujete vedieť o našich orechoch.

Ján Vasil

Všetko čo potrebujete vedieť o našich orechoch.

Už od začiatku sa snažíme dopriať našim zákazníkom to najlepšie, čo sa dá. Vyrábame produkty, ktoré majú skvelú chuť, nepridávame do nich žiadnu soľ, cukor, alebo palmový olej. Vyberáme tie najlepšie orechy, a všetko si pražíme a melieme sami.

A aj vďaka tomuto, skupina našich spokojných zákazníkov rastie každým dňom.

Avšak, ako je to vlastne s tými orechmi? Podľa čoho vieme, že sú tie naše fakt dobré? Odkiaľ vlastne pochádzajú, a prečo sme sa pre ne rozhodli? To všetko sa dozviete v nasledujúcich riadkoch.

Aké orechy používame a odkiaľ pochádzajú?

V InfiNuty používame a predávame niekoľko druhov orechov. Všetky druhy predávame balené a iba z niektorých ďalej vyrábame maslá a nátierky. Okrem toho máme v ponuke aj mix orechov klasik a exotik, ktoré patria medzi obľúbené produkty našich zákazníkov.

A aké orechy máme vlastne v ponuke?

V našej ponuke nájdete klasiky ako napríklad arašidy, pistácie, lieskové orechy a mandle. Všetky tieto orechy pochádzajú z Grécka od nášho overeného pestovateľa Konstantina. 

Okrem toho máme v ponuke aj o niečo exotickejšie orechy, ako napríklad, kešu z TogaTanzánie, makadamové orechy z Kene, para orechy z Bolívie, pekanové orechy z USA, či píniové orechy z Ruska.

V začiatkoch sme testovali aj iné orechy z iných oblastí a krajín, avšak tieto sa ukázali ako bezkonkurenčne najlepšie čo sa týka chute a rovnako z nich dokážeme vyťažiť tú najlepšiu konzistenciu pre naše orieškové nátierky.

 

orechy infinuty, orechové maslá infinuty, orechove natierky infinuty

Z akých orechov vyrábame naše maslá? 

Naše nátierky by sa dali rozdeliť do dvoch kategórií.

Do tej prvej by sme mohli zahrnúť naše 100% maslá. Ako naznačuje už aj ich názov, sú vyrobené zo 100% orechov, bez pridanej soli, cukrov, palmového oleja, alebo iných prísad.

Naše 100% maslá sú 100% arašidy, 100% kešu, 100% mandle a 100% pistácie.

Do druhej kategórie patria naše nátierky do ktorých pridávame aj iné ingrediencie.

Medzi tieto nátierky patria ČiliNuty (99,7% arašidov, 0,3% čili), Kešu s kokosom (83% kešu, 17% kokosovej dužiny zo Srí Lanky), a Mandle s kokosom (83% mandlí, 17% kokosovej dužiny zo Srí Lanky).

Okrem toho máme v ponuke aj dve čokoládové nátierky, ČokoNuty (77% kešu, slovenský med, BIO kakao a BIO kokosový olej bez vône), a NugetNuty (77% arašidov, slovenský med, BIO kakao a BIO kokosový olej bez vône).

Čo by ste mali o našich orechoch ešte vedieť, je určite aj to, že ich nakupujeme v RAW stave. Vďaka tomuto si ich neskôr pražíme sami podľa našej receptúry a overenou technológiou, ktorá nám vie zaručiť najlepšiu chuť a kvalitu. 

A podľa čoho vieme, že sú naše orechy fakt dobré?

Všetky orechy, ktoré sme používali, alebo používame do dnes, sme otestovali niekoľkokrát sami. Taktiež ich veľmi často testujeme cez našich zákazníkov, ktorí nám okamžite poskytnú reálnu spätnú väzbu. Práve zákazníci sú tí, ktorí si vybrali to, aké oriešky budeme mať v ponuke. Ich hodnotenia, či už na našej stránke alebo na sociálnych médiách, majú pre nás veľký význam. Aj podľa nich vieme, či sú naše orechy a maslá chutné a či spĺňajú ich očakávania, čo sa týka kvality.

V neposlednom rade musíme tiež spomenúť, že dvoje naše orechy boli ocenené zlatou hviezdou na gastronomickej súťaži Great Taste Awards v roku 2020. Odborná porota ocenila nielen ich štruktúru, ale hlavne ich výnimočnú chuť. Aj vďaka tomuto sa naše píniové orechymandle zaradili medzi najlepšie orechy na svete.

Súvisiace články
Rýchle a výživné raňajky: Ako môžu instantné ovsené kaše zmeniť vašu rannú rutinu.
ovsené kaše

Rýchle a výživné raňajky: Ako môžu instantné ovsené kaše zmeniť vašu rannú rutinu.

Strava v CrossFite - na čo sa zamerať a čomu sa vyvarovať?
blog

Strava v CrossFite - na čo sa zamerať a čomu sa vyvarovať?

Ako kombinovať orechové maslá s inými potravinami a nápojmi?
orechove masla

Ako kombinovať orechové maslá s inými potravinami a nápojmi?

Bielkoviny v orechoch. - INFINUTY
blog

Bielkoviny v orechoch.

Napísať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená