Sprievodca darčekmi, čo podarovať na Vianoce? - INFINUTY
Blog

Sprievodca darčekmi, čo podarovať na Vianoce?

Ján Vasil

Sprievodca darčekmi – čo podarovať na Vianoce?

Ak ešte stále neviete čo komu podarovať na Vianoce, nezúfajte. Máme pre vás pripravené tie najlepšie tipy, ktoré vám pomôžu vybrať ten najlepší darček pre všetkých

Darček pre muža: 

ČiliNuty 

Toto maslo je pripravené pre tie tvrdšie a ostrejšie povahy. Je vyrobené z 99,7% arašidov a 0,3% čili Habanero Red Savina od Chillihell so štipľavosťou dosahujúcou až 577.000 SHU (SHU = Scoville Heat Units - Scovilleho stupnica pálivosti). 

Chuť ČiliNuty je vyvážená, na začiatku prevláda chuť arašidového masla a postupne nastupuje jemná štipľavosť habanera. Netreba sa báť, ČiliNuty je síce pikantné, ale zvládne ho každý, kto má obľubu v štipľavejších jedlách. 

Darček pre ženu:

Kešu s kokosom

Kešu s kokosom jednoznačne patrí medzi najobľúbenejšie produkty našich zákazníkov. A to hlavne jej dámskej časti. Väčšina dám, ktoré kešu s kokosom ochutnali, sa v do neho hneď zaľúbili. Je to jednoducho maslo, ktoré s vami zostane veľmi dlho.

Ak nám neveríte, prečítajte si tie najlepšie hodnotenia:

Jednoznačne odporúčam. Dlho som nejedla niečo tak chutné.Ivana 

Najlepšie z najlepších, Každý milovník orieškových masiel si kešu s kokosom zamiluje. Určite odporúčam. Je skutočne TOP.“ – Timea

Všetky maslá sú chuťovo výborné, ale toto Kešu s kokosom je extrémne návykové a nebesky famózne. Je krémové a krásne vonia po kokose. Hodí sa k nemu banán alebo postačí aj obyčajná lyžička prípadne prst. Jednoznačne odporúčam! - Erika

Darček pre deti:

ČokoNuty a NugetNuty

Pre tých najmladších máme v ponuke dva perfektné produkty – ČokoNuty a NugetNuty.

ČokoNuty:

Väčšina podobných čokoládových nátierok obsahuje lieskové orechy, my sme sa však rozhodli pre kešu. Prečo práve kešu? Mnoho ľudí je na lieskové orechy alergických a okrem toho sme chceli dosiahnuť jemnejšiu chuť orieškového masla, pri výrobe ktorého nebude potrebné použitie cukru. Namiesto cukru je použitý pravý slovenský med, preto je ČokoNuty vhodné aj pre deti.

Mňamka pre všetkých. Čoko-Nuty môžem len odporúčať, perfektná nátierka z kešu orieškov s pridaním bio kakaa a medu. 
Super zdravá alternatíva, keď máte chuť na maškrtu, využijete ju pri pečení, len tak na hrianku deťom a vyskúšajte pridať ráno na kašu alebo mug-cake, to je nebíčko v papuľke. 
Za moju rodinu má 100 bodov!!!
Lucia H.

NugetNuty:

Táto arašidovo-čokoládová nátierka je jednoducho "nugetový" zázrak. Spája v sebe tie najkvalitnejšie suroviny a výnimočnú chuť. Ako všetky naše výrobky, neobsahuje cukor, soľ, palmový tuk, ani iné zbytočnosti.


Mňam! Táto nátierka je omnoho lepšia, či už svojím zložením alebo chuťou, než podobné produkty typu nutella, nugeta, ... Odporúčam všetkými desiatimi🙂 „ – Katarína

Darček pre študenta:

Mix orechov klasik

Ak máte doma študenta/tku, ale ešte stále neviete čo mu/jej podarovať na Vianoce, ste na správnom mieste. Máme pre vás veľmi vhodný darček.

Mix orechov klasik v sebe spája naše najlepšie orechy. Skladá sa z pražených pistácií (33%), mandlí (33%) a kešu orechov (33%).

Tento mix je plný zdravých orechov, má veľmi dobré účinky na fungovanie mozgu a myslenia. Preto je to vhodný ako darček pre študenta. 

Darček pre kuchára:

BIO kokosový olej – bez vône

Náš BIO kokosový olej – bez vône určite ocení každý kuchár, ktorý má rád plnú chuť svojich jedál.

Tento olej je zbavený svojej špecifickej kokosovej vône a chuti. Je výborný na tepelné použitie v kuchyni, nakoľko neovplyvňuje chuť ani vôňu pripravovaného jedla. Sami ho už niekoľko rokov používame pri príprave vášho obľúbeného ČokoNuty a NugetNuty, takže jeho kvalitu máme osobne overenú.

Darček pre športovca:

100% arašidy

Jedným z našich najpredávanejších produktov je určite aj 100% arašidové maslo.

Vďaka unikátnemu procesu výroby má ideálnu konzistenciu a bude ľahko natierateľné, ale zároveň nebude príliš tekuté.

Vyrábame ho z kvalitných gréckych arašidov, ktoré majú ideálne podmienky na rast vďaka klíme a kvalite pôdy. Kupujeme ich od lokálneho pestovateľa, ktorý nám arašidy dovezie v surovom stave, tak aby sme ich mohli pražiť sami, podľa vlastnej receptúry.

Arašidové maslo je v súčasnosti jedným z najobľúbenejších doplnkov stravy pre športovcov, práve vďaka svojim nutričným hodnotám, vysokému obsahu proteínov, výbornej chuti a možnosti kombinovať ho s viacerými potravinami. 

Darček pre gurmánov a pôžitkárov: 

Darčekový set Great Taste Awards a set masiel Great Taste Awards

 

Pre tých najnáročnejších máme len to najlepšie. Všetky produkty, ktoré nájdete v týchto setoch sú ocenené na najväčšej gastronomickej súťaži na svete – Great Taste Awards.

Darčekový set Great Taste Awards

Set obsahuje nasledovné delikatesy:

100% pistácie - Pistáciové maslo, ktoré v roku 2019 získalo najvyššie hodnotenie - 3 zlaté hviezdy - čo mu zaručilo titul najlepšieho pistáciového masla na svete!

Kešu s kokosom - Kešu-kokosové maslo, ktoré získalo 2 zlaté hviezdy, sa radí medzi naše najpredávanejšie a najobľúbenejšie produkty. Kombinácia lahodného kešu krému a kokosovej dužiny poteší malých aj veľkých.

Mandle - Grécke jemne pražené, nesolené mandle zaujali porotu svojou výnimočnou chuťou a chrumkavosťou, a rovnako si vyslúžili zlatú hviezdu v roku 2020.

Set masiel Great Taste Awards

Balenie obsahuje:


100% pistácie - ohodnotené ako najlepšie pistáciové maslo na svete. Ako jediné získalo plný počet - 3 zlaté hviezdy!


Kešu s kokosom - kombinácia extra jemého kešu krému z afrických kešu orechov a 100%-nej kokosovej dužiny. Ohodnotené 2 zlatými hviezdami. 


100% mandle - výnimočné mandle od gréckeho pestovateľa, ktoré na Slovensku ťažko hľadajú konkurenciu, vyladené do chutného orieškového masla ohodnoteného 1 zlatou hviezdou.

Darček pre dedka a babku.

Lieskovce s kokosom.

Maslo z lieskových orechov a 100%-nej kokosovej dužiny zo Srí Lanky. Lieskové orechy sme upražili podľa vlastnej receptúry, bez pridania akéhokoľvek oleja alebo tuku. Rozdiel oproti ostatným lieskovo-orieškovým maslám je v tom, že to naše je vyrobené z nešúpaných lieskovcov, čo znásobuje jeho chuť. 

Lieskovce patria medzi jedny z najzdravších orechov na svete. Obsahujú zdravé tuky, znižujú krvný tlak a pomáhajú udržovať vyrovnanú hladinu cukru v krvi.

Kokos je nabitý antioxidantami, pomáha pri trávení, a má tiež dokázané pozitívne účinky na kardiovaskulárny systém.

Darček pre kolegov: 

Pekanové orechy

V prípade, že neviete čo podarovať svojim kolegom z práce, skúste ich potešiť pekanovými orechmi. Tieto orechy majú sladkastú chuť, a dajú sa konzumovať len tak, samé, alebo využiť v kuchyni ako prídavok do jedla, prípadne do nejakého zdravého zákusku. 

Pekanové orechy obsahujú veľa vlákniny, bielkovín a zdravých tukov. To všetko z nich robí perfektný a hlavne zdravý „snack“ do práce.
Súvisiace články
Rýchle a výživné raňajky: Ako môžu instantné ovsené kaše zmeniť vašu rannú rutinu.
ovsené kaše

Rýchle a výživné raňajky: Ako môžu instantné ovsené kaše zmeniť vašu rannú rutinu.

Strava v CrossFite - na čo sa zamerať a čomu sa vyvarovať?
blog

Strava v CrossFite - na čo sa zamerať a čomu sa vyvarovať?

Ako kombinovať orechové maslá s inými potravinami a nápojmi?
orechove masla

Ako kombinovať orechové maslá s inými potravinami a nápojmi?

Bielkoviny v orechoch. - INFINUTY
blog

Bielkoviny v orechoch.

Napísať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená